tirsdag 16. desember 2008

Alternativ matlaging

Alternativ matlaging 1:
Paa Utila hadde vi tilgang paa et felleskjokken. Det viste seg siste kvelden at komfyren hadde gaatt i stykker, men vi hadde allerede kjopt inn mat til aa lage middag. Det var en mikrobolgeovn der - no problemo. Resultat: Vi spiste fornoyd pasta og tomatsaus med gronnsaker i.

Alternativ matlaging 2:
Vi har naa kommet til Granada i Nicaragua etter to dager paa buss. Vi ble i gaar lokket til aa leie et flott rom for 20 dollar med kjokken. Det viste seg at det kostet 30 dollar. Det viste seg ogsaa at komfyren som sto der ikke virket. Kjoleskap var det heller ikke. Neida, for et rom med komfyr som virker og kjoleskap koster det 50 dollar. Elisabeth, som liker daarlig aa bli lurt (noe jeg heller ikke liker), ordnet opp med sine spansktalende evner. Resultat: Vi har nettopp kost oss med omelett som vi laget paa hotellrestaurantens kjokken. Vi tok oss ogsaa friheten til aa lagre mat i kjoleskapet.

2 kommentarer:

  1. haha. ser dere for meg på hotellkjøkkenet. eller ,forretsen, greier ikke helt å se det for meg, men en god historie er det uansett!
    luv ya!

    SvarSlett