fredag 12. desember 2008

Blipp blopp

I dag er siste dag av dykkerkurset. Sto opp 6:15 i dag for aa dra ut aa dykke. Hadde de 2 siste dykkene paa kurset i dag, var ferdig med det meste av ovelser som vi maa igjennom, saa ble mye tid til aa bare svomme rundt aa se paa fisker. Var for forste gang nede paa 18 m som er det lengste vi har lov til aa gaa ned med Open Water Certificate. Der laa det et lite vrak med en stor fisk svommende ved det. Saa ogsaa to Porcupine fish, er usikker paa hva det er paa norsk. Det var ganske kult. For de interesserte: Porcupinefish are fish of the family Diodontidae, (order Tetraodontiformes), also commonly called blowfish (and, sometimes, "balloonfish", pufferfish and "globefish")

Er ellers mange, kule fargerike fisk her som hadde tatt seg godt ut i akvarium.

Vi har to gratis Fun Dives som det heter. De planlegger vi aa ta i morgen, da haaper vi ogsaa paa bedre vaer, da det har vaert ganske kaldt og overskyet her og noe regn i gaar. Hadde ikke trodd det, men i morgen kledde jeg paa meg fullt ullundertoy, genser og bukse for aa faa varmen i meg etter en litt kald natt. Da gjenstaar bare en skriflig prove og saa kan jeg dykke over alt i hele verden ned til 18 m...

2 kommentarer:

  1. oo,stilig. reiser til thailand om akkurat ei uke. satser på litt dykking da, og mest sannsynlig dykkelappen. så kan vi dykke sammen!!!yeah!

    SvarSlett
  2. Wow! :D Det maa du definitivt gjore. Er som aa svomme i et gigantisk akvarium. Litt skummelt til aa starte med, men saa blir man mer trygg etterhvert som man laerer ting. Yeah!

    SvarSlett